fbpx
STA NAS TO UBIJA-1

Šta nas to ubija?

Sve bolesti nastaju iz dva uzroka, zbog PARAZITA I ZAGAĐIVAČA.

Ne osećajte se krivim, to nije Vaša greška. Drugi oko Vas rade iste stvari, ali se ne razboljevaju, kako to? A možda su još u većem problemu nego Vi, a da toga nisu ni svesni (blago siromašnima duhom), njihova Vitalna sila je tako slaba da ne može da izbaci simptom da problem bude vidljiv. Imuni sistem je kao novac kojim plaćate sa računa iz banke, za svaki novi napad. Kad potrošite novac, banka (Vaše zdravlje) propada! Generalno, na nivou Zemaljske kugle, to je već pandemija, svi smo mi idealno tlo za ulazak i razvoj parazitoza, koje gamižu u nama, hrane se  nama i ostavljaju trulež našeg tela iza sebe.

Zašto, zbog čega? Zato što smo ZAGAĐENI otrovima moderne civilizacije, koji nam menjaju kiselost organizma. NAJVEĆA TRAGEDIJA JE KADA NE PREPOZNAJETE KADA VAM NEKI ZAGAĐIVAČ ŠKODI.

Zagađujemo organizam:

 1. rastvaračima,
 2. teškim metalima,
 3. gljivičnim toksinima
 4. fizičkim otrovima
 5. hemijskim otrovima.

Ne postoji šlog, ne postoji infarkt, ne postoji rak, ne postoji dijabetes ako niste zaraženi  parazitima, metiljima i glistama!!!

Svega toga ima od hrane do šminke. Najviše sebe zagađujemo unošenjem hrane koja je hiljadu puta prskana, rasla na zemljištu zagađenom fosfatima i na kraju bojena bojama koje u sebi imaju Aluminijuma. Pravilnici koji određuju dozvoljenu količinu otrova u službi su globalizovanih
proizvo|ađa i distributera hrane, što šarenije i u celofanu.

Šta to živi u nama:

 1. gliste Askaride i pantljičare, uobičajena kod mačaka i pasa, kod ljudi napada mozak, pluća, sinuse i srce (Spazam plu}a). U sebi nosi Stafilokoku sa Streptokokom
 2. Fasciolopsis buscii je metilj, pljosnata glista, najstrašniji i najgori od svih: rak, HIV, Alchajmerova bolest, Kronova, Kapošijev sindrom, endometrioza.

To je crevni metilj, ali ako je u nekom organu prisutan rastvarač

 • propil alkohol onda mu taj organ postaje domaćin i razvija se karcinom
 • rastvarač benzen, domaćin je grudna žlezda, a sledi SIDA, autoimuno oboljenje
 • metil alkohol domaćin je pankreas a sledi bolest dijabetes
 • ksilen i toluen napada na mozak (zaboravnost i demencija)
 • metil-etil-keton (MEK) i metilbutil- keton (MBK), napada matericu, sledi endometrioza.

To je nova vrsta parazitizma, zasnovana na zagađenju. Ima preko 50 vrsta parazita, helmintoza u svim svojim životnim stadijumima i svaka ima
svoja matična tkiva iz kojih može da izađe i tek onda napravi još veću štetu, ali Vas neću time više zamarati.

Ono što treba da znate je da Orlov dar ne samo što čisti parazitoze već i vraća optimalnu kiselost organizmu čisteći rastvarače i sve ostale zagađivače.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *