fbpx

Orlov dar 21

4.850,00 рсд

u prodavnici

 • Orlov Dar je homogenizovani dietetski preparat
 • Esencialni dodatak ishrani, homeopatski potencirani, podize potisnutu vitalnu silu.
 • Nosi prefiks prirodni jer je proizveden isključivo od lekovitih supstanci iz netaknute prirode Zapadne Srbije i planinskog venca reke Drine.
 • Orlov dar je u obliku praha i pakovan je u kesice od 60 gr.
 • Čisti kompletno organizam počev od debelog i tankog creva, bubrega, bešike itd.
 • Podiže imuni sistem i omogućava organizmu da se samoregeneriše.
Poređenje
SKU: VS75560391230-1 Kategorija: Tags: , , , ,

Orlov Dar je homogenizovani dietetski preparat esencialni dodatak ishrani, homeopatski potencirani, podize potisnutu vitalnu silu. Nosi prefiks prirodni jer je proizveden isključivo od lekovitih supstanci iz netaknute prirode Zapadne Srbije i planinskog venca reke Drine.

Orlov dar je u obliku praha i pakovan je u kesice od 60 gr. i u zbirna pakovanja (14, 21, 28, 32, 36, 42, 56, 64, 72, 84 kesice).

Kako preparat Orlov Dar deluje na ljudski organizam?

“Tajna je u buđenju sposobnosti samog organizma da se izbori i izleči. Probuditi i podržati vitalnu silu. Orlov dar ne deluje lokalno na problem jer svaki lokalni nered u organizmu ima svoj koren i nije nastao sam od sebe.

Orlov dar NE MOŽE da preskoči i ne pokaže reakciju na bilo kom tkivu i procesu u organizmu koji je ili akutno ili hronično napadnut ili u potiskivanju. Biti u potiskivanju znači da je bolest lečena ili ne, ostala nezaceljena i kao takva dobila značajniju dimenziju i potonula u dublji sloj bolesti.

Orlov Dar je holističko sredsvo koje čisti i regeneriše kompletan organizam. Zahvaljujući mešavini prirodnog lekovitog bilja i proteina je idealan spoj sastojaka za vaše zdravlje. Svojim dejstvom uspešno čisti organizam od bakterija, toksina, parazita giljivica.

Orlov Dar “jedan preparat za sve bolesti“! Kako?

Koren i početak svake bolesti je nečistoća organizma usled čega se u organizmu razmnožavaju bakterije paraziti itd. i dolazi do infekcije. Infekcija bilo kog organa u telu mu onemogućava normalan rad i nastaje bolest.

Dakle Orlov Dar čisti kompletno organizam počev od debelog i tankog creva, bubrega, bešike itd. redom sve do kore velikog mozga. Takav očišćen organizam diže svoj imuni sistem i kreće u borbu protiv bolesti.  Orlov dar podiže imuni sistem i omogućava organizmu da se samoregeneriše.

Samo očišćen, prehranjen i regenerisan organizam se može boriti protiv bolesti, i to je razlog zašto Orlov Dar ima blagotvorno dejstvo na preko 200 oboljenja…

Dakle, preparat ide svojim redom i logikom i ne preskače ništa. Šta to praktično znači?

To znači da milion ljudi istovremeno može da pije preparat, a da će svako od njih imati različite i samo svoje reakcije, jer je svako od nas neponovljiva individua. Ni bolesti nam nisu iste iako nose ista imena.

Pravci izlečenja:

 • odozgo na dole
 • iznutra ka spolja
 • od važnih (vitalnih) ka manje važnim (perifernim) tkivima i organima
 • od više oštećenih i više ugroženih tkiva i organa i procesa ka manje oštećenima

Reakcija i agravacija?

Reakcija je odgovor vitalne sile na pronađeni problem, kao kad dodirnte pokvareni zub. Agravacija je kada zdravstveni problem iz dubine potiskivan, kreće iz dubokih slojeva ka površini Probija se i Vi počinjete da ponovo vidite i prepoznajete sliku svoje stare bolesti. Bolest se vraća u malom. Vaša vitalna sila gura snažno bolest da ispliva na površinu i vi je ponovo vidite i osećate. Ona je oslabljena, ali dovoljna da vas podseti na sebe. Agravacija je pogoršanje simptoma ili javljanje starih simptomabolesti umanjenom snagom. Kada je bolest konačno u površinskom sloju i pliva nemoćna, sada konačno možemo i da je eliminišemo.

Preporuke za praćenje reakcija:

 • Ako su reakcije burne, jake i brzo sledi da je problem više akutne prirode, novijeg datuma i psorični, površinski.
 • Ukoliko su reakcije tihe, slabe, zakasnele, uporne i dugo traju, sledi da je problem hronične prirode i u dubokim slojevima bolesti i jako star u vremenu.

Kako se konroliše jačina i dužina reakcija?

Odgovor je samo u količini unetog preparata u organizam: Ukoliko smanjimo dnevnu količinu ili je razvučemo na više dana ili pak izostavimo uzimanje preparata jedno veče, jedno jutro ili par dana sledi da će se reakcije umanjiti ili utišati do potpunog njihovog prestajanja nakon 5-6 dana ne konzumiranja preparata. Kada ponovo počinjemo sa uzimanjem preparata to činimo sa početnom umanjenom dozom prvih par dana.

Šta sadrži Orlov dar?

 • 22 amino-kiseline od kojih se određen broj prisutnih u preparatu ne nalazi u Prirodi u obliku u kojem se dobija fermentacijom ovog preparata. Treba napomenuti da prisustvo L-karnitina i acetil-L-karnitina i L-arginina, samo po sebi, bez prisustva ostalih dragocenih elemenata u preparatima iste ili slične namene, nije dovoljno za postizanje maksimalnog učinka.
 • enzime koji imaju slična svojstva kao supstance Likopen, Nomilin i Sulforan, a koje sprečavaju i štite organizam od nekontrolisanog, patološkog “bujanja” tkiva.
 • enzime koji pomažu da se aktivira, kako zdrav, tako i oboleli organ da proizvodi muške hormone (Androgene)

Postoje dve forme “biokatalizatora” (5 alfa-reduktora) , koji se međusobno razlikuju u jednoj jedinoj aminokiselini, ali im je delovanje bitno drugačije. Zadatak im je neurohormonalna regulacija.

 • proteini i endoproteini vrše obradu unutrašnje rane, tako što okružuju oštećenu ćeliju ili napadače (helmintoze, parazite, patogene bakterije i viruse) razgrađujući im endoderm, pri čemu prestaju da budu aktivni i izbacuju se putem metabolizma kao otpad. Pored odvođenja (drenaže) raspadnutih produkata, vrši se i istovremeno otvaranje puta kiseoniku, hiperbarični efekat koji zaustavlja proces razmnožavanja bakterija. Endoproteini stimulišu sintetizovanje posebnog proteina sličnog UCP2 koji je zadužen za sagorevanje organske masne šljake ne samo u semenim kanalima i jajovodima, već u celom organizmu tako otklanjajući organsko zapušenje kanala. Endoproteini predstavljaju prehranu za žlezde sa unutrašnjim lučenjem, a posebno za hipofizu, koja je centralni “računar”. Ona izdaje naredbe nadbubrežnoj žlezdi koja kontroliše ravnotežu hormona u organizmu. Ta kontrola se postiže lučenjem posebnog hormona DHEA, koji ima i drugo ime “eliksir mladosti”. Ovaj hormon, u povratnoj reakciji ka hipofizi, referiše da li nivo testosterona ili nekog drugog hormona opada ili raste. Na osnovu tih informacija hipofiza dalje reguliše potrebno lučenje. Postiže se hormonska ravnoteža i regulišu se hormoni libida.
 • angiostatini i endostatini “uspavljuju” oštećena tkiva, korist je u pravcu sprečavanja rasta cista. Suština je u tome što treba sprečiti razvoj krvnih sudova koji pospešuju širenje cista. Učestvuju u zaceljivanju bilo kakve mehaničke povrede mošnica kao i Lerišove bolesti.
 • helati amino-kiselina. Heliranje je proces kojim se mineralne materije menjaju u lako rastvorljiv oblik. Preparat sadrži obilje helata amino-kiselina koji u kratkom vremenu vrše čišćenje kanala uz ritmičko izbacivanje putem sekreta. Tako se uklanja neorgansko zapušenje kanala.
 • probiotici su korisni mikroorganizmi koji se sintetišu kroz fermentaciju. Učestvuju u rastvaranju prljavštine (šljake) koja slepljuje i zapušava se kanale u organizmu. Probiotici pospešuju stvaranje auto-hiperimunih seruma u organizmu, a koji sadrže antitela.
 • laktobacili termophilis bulgaris su u stanju da ojačaju prirodnu zaštitu organizma, stimulišu proizvodnju interferona, koji opet stimuliše i druge antiinvazione snage ondosno makrofage. Makrofage su “ljute” ćelije koje traže i uništavaju ne samo viruse, već i druge napadače.
 • lakostimulirajuće gvožđe je važno za opštu krvnu sliku organizma. Uklanja trovanje teškim metalima, alkoholom ili nikotinom, odn. slučejevi kada je smanjen dotok kiseonika u genitalije.
 • kinetička energija postiže detoksikaciju svake ćelije ubacivanjem nedostajućih elektrona gram-negativnim bakterijama, čime se onemogućava njihovo kretanje i postaju neaktivne.

Upotreba preparata Orlov Dar, naša preporuka.

Prevencija, osnovno čišćenje organizma:

Ukoliko ste relativno zdravi ili osećate da kreću zdrvstveni problemi ( umor, iscrpljenost, nizak nivo energije, otežano disanje, problemi sa probavom) a želite da očistite svoj organizam naša preopruka je da popijete barem oko 120 kesica Orlovog Dara i sprovedete takozvano „osnovno čišćenje“.    Naša  proporuka je da bar jednom godišnje popijete preporučenu količinu kesica da biste obezbedili i održali  čistoću organizma i dobar imuni sistem kao prevenciju od bolesti.

 Hronična oboljenja.

Kod hroničih i sistemskih oboljenja naša je preporuka koristiti preparat Orlov Dar duži vremenski period (par meseci zavisnosti od godina i stanja organizma). Razlog je jednostavan, kao što je poznato hronične bolesti ne nastaju preko noći, stoga se ne mogu preko noći ni izlečiti. Nečistoće koje su se taložile godinama kao i tokstini bakterije i paraziti koje su se neminovno u takvoj sredini razvijale nerealno je očekivati da se očiste za 2-3-5-7 dana.

Iako osoba oseća dobrobiti već nakon samo nekoliko popijenih kesica Orlovg Dara, za trajno rešenje i otklanjanje bolesti iz korena kod hroničnih oboljenja savetujemo da se Orlov dar koristi duži vremenski period.

Seniori, penzioneri, živite srećnu starost.

Naša preporuka za stariju populaciju je da uključe preparat Orlov Dar u naš svakodnevni život. Svakoga dana popije jedno šoljicu preparata Orlov Dar i ona će čistiti vas organizam od nečistoća u organizmu i podići vaš imuni sistem i održavati ga budnim i na taj način vas štititi od bolesti. Orlov Dar će vam omogućiti da živite zdravo i aktivno i u vašem trećem dobu.

Sportisti

Budite spremni za izazove i takmičenja koja su pred vama. Sportisti mogu uključiti preparat Orlov Dar u sklopu svog pripremnog perioda ili u toku takmičarskog dela. Naš preporuka je da popiju 120 kesica Orlovog Dara i da očiste svoj organizam i pripreme ga za napore. Takodje Orlov dar mogu uključiti i nakon naporne sezone ili takmičenja i obezbediti organizmu adekvatnu regeneraciju. Orlov dar deluje povoljnu i u procesu oporavka od povreda. Zbog svog dejstva da čisti organizam od nečistoća, omogućava telu da se brže regeneriše, samim tim ubrzava zarastanje bilo kog tkiva.

Iako sportisti generalno važe za zdraviju populaciju i kod njih neminovno dolazi do zaprljanja i trošenja organizma stoga je neophodno da uključe Orlov Dar u svoj sportski život.

Pošaljite komentar

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Komentari

Trenutno nema komentara.

Orlov dar 21

4.850,00 рсд

Dodaj u korpu