fbpx

DIJABETSKO STOPALO -neuropatija i gangrena

DIJABETSKO STOPALO-1

Bolest od koje su umrli mnogi naši najpoznatiji glumci, pevači i sportisti, i ne samo oni…

U našoj zemlji od dijabetesa godišnje umre oko 10.000 ljudi, što znači da je dnevna smrtnost u Srbiji oko 30 ljudi. NEMOJTE BITI JEDAN OD NJIH. POSTANITE I OSTANITE ŽIVI I ZDRAVI. ORLOV DAR Vas čuva i štiti. Problem je što na jednog registrovanog dijabetičara postoje bar još dva
neprepoznata odnosno neregistrovana dijabetičara. Procenjuje se da približno 25% obolelih od dijabetesa posle deset godina bolesti može da
dobije rane na stopalima (dijabetsko stopalo). Ove promene mnogo češće poga|aju muškarce starije od 60 godina, a 85% tih slučajeva  završavaju se amputacijom.

Dijagnoza: dijabetsko stopalo!

To su oštećenja nerava ili krvnih sudova koje se vide kao povrede stopala. Vide se kao čirevi, posekotine,  žuljevi ili rane koje su inficirane. Oštećeni krvni sudovi ne dopremaju dovoljno krvi i kiseonika u Vaša stopala. Sve je to posledica dijabetesa a bolni čirevi u stopalu mogu postojati i ispod palca ali i drugih prstiju. Ova bolest kao što smo rekli se svrstava u komplikacije šećerne bolesti i obuhvata i uključuje:

  • dijabetesnu neuropatiju (nedostatak osećaja za bol i dodir)
  • poremećenu cirkulaciju
  • promene na koštano – zglobnom sistemu
  • pojavu ulceracija sa ili bez vidljive infekcije.

Najteža forma je gangrena stopala koja zahteva amputaciju. Ako volite sebe i druge Vama drage osobe oko Vas koristićete preparat ORLOV DAR i nećete dozvoliti da Vam prvo odstrane prste na nozi, a onda stopala pa nadalje, podkolenice … i postanete invalid, težak i sebi a još više drugima.

Spasite i sebe i voljene osobe, počnite odmah sa čišćenjem organizma od, pre svega stafilokoknih i streptokoknih infekcija, koje su jedini i apsolutno jedini uzročnik oboljenja zvanog dijabetes. Ove bakterije koje se hrane živim tkivom prave, na krvnim sudovima kao i na stopalima, gnojne rane koje su smrtonosne.

Samo preparat ORLOV DAR ima tu snagu i može da uništi ove napadače, da revitalizuje već nastale rane i obnovi oštećena tkiva. Neuropatska stopala vraća u zdravo stanje, poboljšava krvotok i dotok kiseonika u obolela tkiva i obnavlja nervnu strukturu. ORLOV DAR sanira rane koje se dreniraju jer pravo lečenje ove podle bolesti podrazumeva čišćenje svih infekcija iz celog organizma, a nemsamo iz pankreasa i stopala. Čista krv i čista limfa oslobađaju od rana koje se dreniraju (koje cure i koje gnoje ). ORLOV DAR daje kompletno zdravlje, omogućava da živite i hodate normalno oslobađa Vas rana i potpuno obnavlja nervno – koštano – mišićni sistem.

BUDITE ZDRAVI!!!

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *