fbpx

DIJABETES – Čovek na rubu života i smrti

DIJABETES-1

Preparat ORLOV DAR reguliše krvni pritisak, hormonski sistem, prehranjuje žlezde sa unutrašnjim lučenjem i topi naslage kamenca u žuči, bubrezima, krvnim sudovima te tako sprečava nastajanje najtežih oboljenja kao što su infarkt ili šlog.

“Orlov dar uvedite u svakodnevni život, kao naviku koja Vas održava u životu ili
kao preventiva. Umesto jedne šoljice kafe, popijte veću kafenu šol jicuovog božanstvenog napitka i podelite svoje vreme sa prijateljima, komšijama ili rođacima. Počnite dan sa ovim napitkom i počnite noć, takođe sa ovim napitkom, jer treba da se oslobodite i izbacite iz sebe sve ono što Vam se dešava dnevno, nedeljno, mesečno, a opterećuje Vaše telo.”

Svi dijabetičari u svom Pankreasu imaju iste parazite: Fasciolopsus Buski i Euritrema Pankreatiku. To su metilji i to stočni. Hrane se živim tkivom i tako oštećuju Pankreas koji više ne može da proizvodi dovoljno insulina. Ali otkuda ovi paraziti u Vašem organizmu? Uvek ih iznova dobijate od stoke, životinja i ishranom, mesom koje nije dovoljno pečeno, mleko i mlečni proizvodi u sirovom stanju, konzerve, napici iz tetrapaka i prerađena hrana. Međutim, okruženje i dostupnu hranu teško možemo da promenimo i izbegnemo i tako se postavlja pitanje: kako to da nismo svi zaraženi, a živimo i hranimo se na isti način? Odgovor je: paraziti će opstati u Vašem organizmu, naseliti se i namnožiti u Vašem Pankreasu jedino i ako je prisutan dobro poznati metil alkohol (metanol). Zagađujemo se metanolom iz naših zaliha hrane – on se nalazi u prerađenoj hrani, uključujući i flaširanu vodu, veštačke zaslađivače , gazirane napitke, u dezinfekcijiskim sredstvima. I same injekcije insulina mogu da budu zagađene metil alkoholom (to je posebna okrutna ironija – samo lečenje pogoršava Vaše stanje). Isto se odnosi i na lekove koje uzimate. Opet postavljamo pitanje: ako većina nas jede zagađenu hranu, da li svi imamo metanola u telu? Većina, nažalost ima, ali ima i onih koji uspešyno eliminišu (detoksikuju) onu količinu metanola koja zagađuje hranu. Kako im to uspeva? Oni u svojim telima nemaju nagomilanu KODŽIČKU KISELINU, plesan iz hrane, kao što je slučaj sa dijabetičarima. Nje ima pre svega u kafi i krompirima koji u sebi imaju sive zone (zone truljenja) i ne jedite ih čak ni pečene a ni kuvane. Svi dijabetičari u svom pankreasu imaju i jedan virus HA virus. Taj virus raste na koži kao bradavica, a ima ga i u slezini ili jetri.

Pojašnjenje:
– metanol (metil alkohol), najprostiji alkohol u jetri oksidira u metanal (formaldehid) koji uzrokuje koagulaciju protoplazme, vrlo je otrovan, može da usmrti i oslepi trajno u količini od 30 ml.
– kodžička kiselina je mikotoksin (luče ga gljivice), odgovorna za nagomilavanje metanola, ali dalje i metilja i nastaje dijabetes.

Orlov dar pomaže da uništimo parazite, viruse, metanol i otrovne kiseline i potreba za insulinom se može i
prepoloviti. Budno proveravajte šećer u krvi. Pankreas sa svojim sićušnim ostrvcima koja proizvode insulin, može brzo da se oporavi čak i iako je 90% njih uništeno, što zahteva svakodnevne injekcije insulina, polovina njih može da se regeneriše i oporavi uz pomoć preparata Orlov dar, tako da insulin više nije neophodan. Sve infekcije tipa Koka koje parazitiraju na pankreasu se hrane živim tkivom, što znači da fizički uništavaju Langer Halcova telašca koja luče insulin. Orlov dar čisti organizam od napadača i gljivica, regeneriše oštećena tkiva i vraća ih u normalnu funkciju.

5 Comments

  1. Postovani: Imam 70 god. a dijabeticar sam vecc 30 god.Moja Dg: dijabetes melitus tip 2 neuro depresivo.Th: diaprel 60 mg. glukofeges 1000 mg. Diaprel 1 x prije obroka ujutro.Glukofages 1000 mg. 2 x 1 posle obroka .Molim Vas dali postoji neki preparat koji moze zamjeniti ovu terapiju i koliko kosta mjesecno pakovanje.Pozdrav !
    • Poštovani, Za problem sa dijabetesom je preparat Orlov dar.Pakovanje za mesevc dana košta 5700 dinara plus ptt troškovi.Preporuka je da se za tako duboko hronično oboljenje pije bar 3 meseca. Pozdrav

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *